Plantenmuur

Op zoek naar iets speciaals? Een Plantenmuur is een echte eyecatcher voor elke ruimte. Het geeft je kantoor een groene uitstraling,door maatwerk levering is deze op iedere plaats en budget beschikbaar.

Planttotaal heeft een Plantenmuur ontwikkelt voor in en outdoor. Wij komen de Plantenmuur bij jou op locatie opbouwen.

Gezondere werkomgeving

De Plantenmuur maakt niet alleen de omgeving mooier, maar ook gezonder. Een Plantenmuur zorgt voor een beter leefklimaat, bovendien verbetert de akoestiek en medewerkers voelen zich prettiger. Wist je dat planten betere prestaties bij mensen realiseert en het ziekteverzuim tot wel 15% verminderd?

Mogelijkheden voor een plantenmuur

De Plantenmuur is duurzaam en milieuvriendelijk en bied tal van mogelijkheden voor binnen en buiten. Er zijn meer dan 30 verschillende plantensoorten om te verwerken in jouw Plantenmuur. Staat de Plantenmuur bij een entree? Kies ervoor om het bedrijf logo erin te laten verwerken of een tv-scherm. Kortom onbeperkte mogelijkheden!

Opties voor een plantenmuur

Naast het kopen van Plantenmuur hebben wij nog andere opties. Bij ons is het ook mogelijk een Plantenmuur te leasen! Bij koop en lease bieden wij passende onderhoudscontracten, zodat jouw planten fris en groen blijven. Hierdoor heb jij geen omkijk naar de verzorging van de Plantenmuur.

De voordelen

Moswanden in jouw kantoorpand

Naast de plantenmuur hebben wij ook moswanden. Het bijzondere van een moswand is dat de akoestiek tot wel 25% verbeterd, brandwerend is en een lange onderhoudsvrije levensduur heeft. Mos is er in verschillende soorten en kleuren. Met professionele hand creëren wij een prachtige combinatie.

Een moswand is echt een aanwinst waar medewerkers en bezoekers met plezier naar kijken.

Ruim aanbod in kantoorplanten

Ben je op zoek naar groen voor de werkomgeving? Kijk op onze website en kies uit het ruime aanbod kantoorbeplanting en groenontwerpen. Heb je zelf geen inspiratie of wil je gewoon even sparren?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je aan de mooiste groen-oplossing voor al je ruimtes. Wij weten wat mogelijk is op iedere plek van je locatie en kunnen je helpen met het onderhoud. Je hebt er dan geen omkijken naar.