Plantschilderij

Je kantoor muur levend maken? Met één of meerdere Plantschilderijen maak je jouw kantoor groen en uniek. Het schilderij is uniek en is met een groot aanbod van verschillende planten creeer je telkens een verassende uitstraling.

Muurdecoratie in je kantoor

Interieur planten kunnen veel ruimte innemen, maar een plantschilderij niet! Zonder dat de planten ruimte innemen, creëer je toch een groen kantoor. Het is een mooie muurdecoratie met planten. Het plantschilderij is eenvoudig te plaatsen en te verzorgen.

Plantschilderij onderhouden

Planttotaal kan het Plantschilderij verzorgen en ook veranderen. Wil je andere planten in het schilderij? Tegen geringe kosten kan je het Plantschilderij een compleet andere uitstraling geven.

Bekijk hier de opties voor het onderhouden van het plantschilderij.

De opties voor een plantschilderij

Je kan bij ons een Plantschilderij met planten leasen of kopen! Bij koop en lease bieden wij passende onderhoudscontracten, zodat jouw planten fris en groen blijven. Hierdoor heb jij geen omkijk naar de verzorging van het Plantschilderij. Lees hier verder.

De voordelen

Ruim aanbod in kantoorplanten

Ben je op zoek naar groen voor de werkomgeving? Kijk op onze website en kies uit het ruime aanbod kantoorbeplanting en groenontwerpen. Heb je zelf geen inspiratie of wil je gewoon even sparren?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je aan de mooiste groen-oplossing voor al je ruimtes. Wij weten wat mogelijk is op iedere plek van je locatie en kunnen je helpen met het onderhoud. Je hebt er dan geen omkijken naar.