Interieurbeplanting

Je kantoor groener inrichten? Planttotaal levert en onderhoudt interieurbeplanting voor jouw kantoor. De term interieurbeplanting is een verzamelnaam voor het aankleden van het interieur met groen. Beplanting kan vele vormen aannemen en verrassende effecten bereiken, waardoor een werkomgeving een complete transformatie kan ondergaan.

Plantenadvies

Welke plant zet je in jouw kantoorpand? Licht, temperatuur en vochtigheid speelt een belangrijke rol bij de plant keuze, daarom geven wij jou een advies voor de beste planten voor in jouw kantoor. Wil je eigen planten op kantoor? Dat regelen wij voor jou!

De voordelen

Passende plantenbakken voor in jouw kantoor

De planten staan het mooiste in een pot. We hebben diverse potten waar de planten in kunnen voor in jouw kantooromgeving. Van kunststof, keramiek tot RVS maar ook natuurlijke potten zoals hout en bamboe behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren de interieur planten inclusief substraat, voeding, watermeter en ze worden vers van de kwekerij geleverd.

De opties voor interieurbeplanting

Naast het kopen van interieurbeplanting hebben wij nog andere opties! Bij ons is het ook mogelijk planten te leasen of huren! Bij koop en huur bieden wij passende onderhoudscontracten, zodat jouw planten fris en groen blijven. Hierdoor heb jij geen omkijk naar de verzorging van je planten.

Onderhouden van interieurbeplanting

Basic icon

Basic

- Waterdichte kunststof pot
- Basic beplanting
- Inclusief watersysteem

Vanaf €6,43 per maand

Premium icon

Premium

- Polyester/ keramieke pot
- Inclusief binnenhoes
- Planten premium kwaliteit
- Professioneel watersysteem

Vanaf €10,66 per maand

Exclusive icon

Exclusive

- RVS of natuurlijk materiaal pot
- Voorzien van binnen hoes.
- Professioneel watersysteem
- Kan worden afgewerkt met sierstenen
- Planten exclusieve kwaliteit

Vanaf €12,77 per maand

Ruim aanbod in plantenmuren.

Heb je geen ruimte voor interieurbeplanten? Neem dan een kijkje op onze pagina over plantenmuren. Hier vind je een ruime aanbod aan plantenmuren.

Heb je zelf geen inspiratie of wil je gewoon even sparren?Neem dan contact met ons op en wij helpen je aan de mooiste groen-oplossing voor al je ruimtes. Wij weten wat mogelijk is op iedere plek van je locatie en kunnen je helpen met het onderhoud. Je hebt er dan geen omkijken naar.