Moswanden

Moswanden kunnen met verschillende mos soorten en kleuren worden samengesteld. Het zal altijd een uniek ontwerp zijn, speciaal gemaakt voor iedere ruimte. Voor elke locatie zijn er mogelijkheden, afhankelijk van de ligging en de omstandigheden. Houd je van minimalisme of juist van een uitbundige stijl in jouw kantoor? Het kan beide! Wij bieden je volop keuze.

Verschillende mossoorten

Moswanden kunnen met verschillende mos soorten en verschillende kleuren worden samengesteld. Het zal altijd een uniek ontwerp zijn, speciaal gemaakt voor de ruimte. Voor elke locatie zijn er mogelijkheden, afhankelijk van de ligging en de omstandigheden. Houd je van minimalisme of juist van een uitbundige stijl in jouw kantoor? Het kan beide! Wij bieden je volop keuze.

De voordelen

Ruim aanbod in kantoorplanten

Ben je op zoek naar groen voor de werkomgeving? Kijk op onze website en kies uit het ruime aanbod kantoorbeplanting en groenontwerpen. Heb je zelf geen inspiratie of wil je gewoon even sparren?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je aan de mooiste groen-oplossing voor al je ruimtes. Wij weten wat mogelijk is op iedere plek van je locatie en kunnen je helpen met het onderhoud. Je hebt er dan geen omkijken naar.