Over Planttotaal

Planttotaal is een familiebedrijf gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van groenprojecten. Wij leveren meer dan 300 verschillende soorten planten van klein tot meters hoog aan kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere instellingen. Voor al jouw vragen omtrent groenvoorziening voor binnen en buiten kan je terecht bij Planttotaal. Met onze ervaring, kennis en creativiteit kunnen wij jouw vragen beantwoorden en een goed advies verzorgen.
In 2010 nam een groep planten kwekers waaronder Mart Zwinkels het initiatief om onderzoek te laten doen naar de effecten van luchtzuiverende eigenschappen van bepaalde plantensoorten. Dit onderzoek kreeg de titel ‘Plant in de Klas” en werd o.a. uitgevoerd door TNO. Met deze positieve resultaten van dit onderzoek werd Planttotaal opgericht door Mart Zwinkels. Hij is aan de slag gegaan door groene innovaties te bedenken voor bedrijven, ziekenhuizen, winkels, horeca, onderwijs en instellingen.
Over ons
planttotaal logo

Jouw totaalleverancier

Planttotaal is een totaalleverancier in de groenvoorziening voor bedrijven. Groen op de werkplek brengt sfeer, kleur en zeker zo belangrijk, het geeft rendement. Investeren in groen levert rendement, door onze ruime ervaring, kennis, creativiteit en advies kunnen wij jou antwoord geven op alle vraagstukken van groenvoorziening.