Plantschilderij voor kantoor, groen en gezond

Als u wel een groene omgeving wil creëren maar beperkte ruimte heeft is het plantschilderij is een uitkomst. Deze duurzame ontwikkeling van Plant Totaal zorgt namelijk voor de voordelen van interieurbeplanting zonder ruimte verlies.

De maatvoering biedt voldoende mogelijkheden, zodat vrijwel iedere ruimte kan profiteren van de voordelen van een plantschilderij. De groene verticale tuinen kunnen bij Plant Totaal zowel gekocht als geleased worden. Maar, wat is een plantschilderij precies? En wat zijn de voordelen van een plantschilderij? Het antwoord op deze vragen en meer leest u hieronder.

Wat is een plantschilderij?

Het plantschilderij van Plant Totaal is speciaal ontwikkeld voor een muur of kolom. Het is beschikbaar in drie maatvoeringen en komt 25 centimeter de ruimte in. Hierdoor kan is het de ideale groen-oplossing voor kleinere ruimtes. Echter hebben de grotere uitvoeringen ook in ruimere ruimtes het juiste effect.

Maar, wat is een plantschilderij nou precies? Een plantschilderij is een levend schilderij voor aan de muur. Deze levende schilderijen geven kleur aan ruimtes en hebben daarnaast vele positieve eigenschappen.

De planten in het schilderij worden door Plant Totaal zowel geselecteerd op decoratieve waarde als op luchtzuiverende eigenschappen. De plantschilderijen ogen niet alleen groen en duurzaam, het materiaal waarvan deze gemaakt zijn is dit ook nog eens. De lijsten zijn gemaakt van Eco-synthetisch materiaal.

Gebruiksvriendelijk plantschilderij

Het plantschilderij van Plant Totaal heeft een uniek waterreservoir welke eenvoudig kan worden bijgevuld met water en voeding. Dit hoeft u slechts 1 keer per 3-4 weken te doen. Met behulp van een plantenstick neemt de plant het water op uit het reservoir.

Het schilderij is verkrijgbaar in iedere RAL kleur en is zowel binnen als buiten te plaatsen. Door de verschillende standaard formaten kan op iedere muur of kolom een plantschilderij geplaatst worden. De schilderijen worden door Plant Totaal zowel als koop of lease aan. Beiden opties komen met een onderhoudscontract tegen lage kosten. Dit contract zorgt ervoor dat u zelf geen omkijken heeft naar het plantschilderij.

Waarom een plantschilderij kopen?

Planten op de werkvloer zorgen voor een natuurlijk en gezonde werkomgeving. Helaas zijn vanwege ruimtegebrek veel ondernemingen niet in staat om voldoende planten te plaatsen. Voor deze groep is het plantschilderij een uitkomst. De planten zijn niet alleen decoratief. Ook filteren zij de lucht en zorgen zij voor meer zuurstof. Medewerkers zullen minder droge ogen hebben vanwege het feit dat de lucht minder droog wordt. Ook verhogen planten op kantoor de creativiteit, zorgen ze voor minder stress en ziekteverzuim en worden concentratievermogen en geheugen verbeterd. De innovatieve plant concepten verdienen zich dus uiteindelijk terug.

De plantschilderijen die Plant Totaal aanbiedt zijn eenvoudig te personaliseren. De planten zijn in iedere kleur aan te schaffen, waardoor ze bij ieder interieur passend kunnen worden gemaakt. Daarnaast hoeft het waterreservoir slechts één maal per 3-4 weken bijgevuld te worden. Plant Totaal geeft daarnaast een volledige garantie op het gehele systeem wanneer u een onderhoudscontract afsluit. Zo bent u altijd gegarandeerd van een groene werkomgeving.

Waar kan een plantschilderij geplaatst worden?

Het plantschilderij van Plant Totaal kan in vrijwel iedere ruimte en op vrijwel iedere muur of kolom geplaatst worden, zowel binnen als buiten. Het onderhoudscontract maakt dat de aanschaf van een plantschilderij vooral interessant is voor bedrijven. Echter is het voor particulieren ook mogelijk om een plantschilderij in huis te nemen.

In bedrijfsruimtes zijn de opties voor een plantschilerij oneindig. De luchtzuiverende effecten van planten worden het best benut in ruimtes waar gewerkt wordt, zoals kantoren en vergaderzalen. Lunch ruimtes zijn ook een goed voorbeeld van zo’n ruimte. Als de planten bedoeld zijn om duurzaamheid uit te stralen kunnen deze het beste in een ontvangstruimte geplaatst worden.

De schilderijen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. De planten in het plantschilderij kunnen regelmatig verwisseld worden, zodat het schilderij met de seizoenen mee kleurt.

Wat zijn de voordelen van een plantschilderij?

De positieve eigenschappen van planten zijn in de tekst hiervoor voorbij gekomen. Zo zorgen ze voor meer zuurstof in de lucht en is het een ideale duurzame investering. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van een plantschilderij in een lijstje gezet.

  • Geoptimaliseerde luchtvochtigheid.
  • Plantschilderijen zorgen naast betere luchtvochtigheid ook voor meer zuurstof.
  • De akoestiek verbetert van de ruimte waarin het schilderij staat.
  • De watervoorraad gaat 3-4 weken mee.
  • Plant Totaal heeft bij het ontwerpen van het plantschilderij ontworpen gelet op het feit dat deze eenvoudig en snel geïnstalleerd kan worden.
  • De schilderijen hebben geen elektriciteit of pomp nodig.
  • De planten kunnen eenvoudig gewisseld worden.
  • Kleuren en omvang zijn volledig te personaliseren.
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord.
  • Volledige garantie op het gehele systeem bij afsluiten van een onderhoudscontract.

Een plantschilderij kopen of leasen

Wilt u een duurzame investering maken voor kantoor? Informeer dan naar de mogelijkheden en toepassingen. Plant Totaal biedt het plantschilderij als koop of lease aan. Beiden opties komen met een onderhoudscontract, zodat het plantschilderij er altijd op zijn best uitziet, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Plant Totaal helpt u graag bij het kiezen van het juiste plantschilderij voor uw situatie. Wij ondersteunen u bij het ontwerpen van het beste plantschilderij. In onderstaand contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij contact kunnen opnemen. Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op en we helpen u gelijk verder.

Contact over uw plantschilderij

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht