Show all

Wist u dat

De leef en werk omgeving opfleuren met natuurlijk groen zorgt niet alleen voor een sfeervolle uitstraling maar ook de schadelijke stoffen uit de lucht worden geabsorbeerd. Deze stoffen worden vervolgens door de plant opgeslagen en afgebroken. Dit heeft een positieve uitwerking op de gezondheid van mensen in een leef- en werkomgeving.
De luchtvochtigheid laat vaak te wensen over, de droge lucht vermindert de prestaties bij mensen en nemen gezondheidsklachten toe. Planten zorgen voor de juiste luchtvochtigheid welke een positieve bijdrage levert aan het welbevinden van mensen.
Planten realiseren ook een betere akoestiek in de leef- en werk omgeving met name bij kantoren heeft dit een zeer positief effect. Uit onderzoek blijkt dat de akoestiek met 25-50 % verbetert, de bladeren van de planten zorgen voor dit mooie resultaat.
Planten in een leef en werk omgeving verbeteren de prestaties van mensen tot wel 40%, een positieve uitwerking op de gezondheid en kwaliteit van het arbeidsproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *